6 dôvodov, prečo si vybrať kožený opasok v HOFFE

Hľadáte kvalitný, kožený opasok do vášho šatníka, alebo originálny darček pre blízku osobu? Ak áno, tak ste na správnom mieste. Čítajte ďalej a presvedčte sa, prečo sú opasky HOFFE tá správna voľba.

1. Personalizácia

Pridajte na ľubovoľný kožený opasok z našej dielne potlač iniciálov, alebo potlač venovania z vnútornej strany a spravte tak z klasického opasku skvelý darček.

2. Darčekové balenie

Každý výrobok balíme do praktického darčekového balenia, aby ste s balením darčekov nemali žiadne zbytočné starosti. V krabičke navyše nájdete malú pozornosť k nákupu v podobe kľúčenky z pravej kože.

3. Pravá koža

Pri výrobe našich opaskov používame výhradne 100% pravú kožu od talianskych výrobcov. Skutočné vlastnosti tohto materiálu len tak niečo nenahradí.

4. Prispôsobenie veľkosti na mieru

Pred odoslaním prejde každý opasok našími rukami a z dielne neodíde bez toho, aby nebol prispôsobený presne podľa vášho zadania. Návod na správne meranie veľkosti nájdete tu - meranie pásu.

5. Slovenský výrobok

Pri výbere koženého výrobku z našej dielne si môžete byť istý jeho pôvodom. Všetky kožené opasky, ktoré nájdete na našich stránkach vyrábame priamo v našej dielni v Spišskej Novej Vsi.

6. Overené zákazníkmi

Spätná väzba od našich zákazníkov hovorí za všetko. 100% zákazníkov odporúča náš obchod za posledných 90 dní. Pridáte sa k nim aj vy?

Lepšie raz zažiť, ako 6x čítať.

Darmo vám budeme rozprávať, pokiaľ ste to ešte nezažili na vlastnej koži.

Nižšie teda nájdete najobľúbenejšie opasky z našej dielne, ktoré rozhodne stoja za to.